Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Січня, 2021 р., 09:28
Привітання сільського голови Анатолія ПАРХОМЕНКА
09 Грудня, 2020 р., 15:49
З метою виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва, залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, пошуку, розвитку та підтримки обдарованої і талановитої учнівської молоді, заохочення її до творчої самореалізації  проведено районний дистанційний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір».
02 Грудня, 2020 р., 16:19
Конкурс проводився дистанційно по закладах загальної середньої освіти Селищенської ОТГ з метою  пропаганди серед учнівської молоді руху за збереження хвойних дерев; розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності; формування практичних умінь і навичок учнів по виготовленню новорічних подарунків, новорічно-різдвяних композицій, виробів, які символізують та відображають місцеві різдвяно-новорічні дійства, новорічно-різдвяну флористику; сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні.Загалом було представлено 14 робіт.
01 Грудня, 2020 р., 11:45
Повідомлення про оприлюднення проєктів документів державного планування та звітів про стратегічну екологічну оцінку проєктів документів державного планування Генерального плану с. Селище та с. Сухини Корсунь-Шевченківського району Черкаської області
28 Жовтня, 2020 р., 11:39
Відповідно до рішення №10-9/VII від 23 березня 2018 р. «Про розробку містобудівної документації для сіл Селище, Гута-Селицька, Тараща та Сухини Корсунь-Шевченківського району Черкаської області» триває розробка генеральних планів, які на вимогу Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» потребують виконання стратегічної екологічної оцінки (СЕО).
30 Вересня, 2020 р., 12:11
Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Селищенська сільська рада оприлюднює проект рішення «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Селищенської сільської ради».
06 Вересня, 2020 р., 09:08
    З нагоди вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі.                                              Бути підприємцем — це особливий труд, де успіх залежить від власних сил, розуму.
17 Квітня, 2020 р., 11:20
Шановні жителі та гості СЕЛИЩЕНСЬКОЇ ОТГ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора